Greenwall

Een Greenwall, oftewel groene muur, is een manier van verticaal tuinieren waarbij men door middel van het plaatsen van een speciaal frame een gehele greenwall kan plaatsen. Deze greenwall plantenmuur bestaat uit een frame dat op de muur bevestigd wordt waar men vervolgens speciale plantenbakken in plaatst.

Door deze methode kunt u uw eigen greenwall creëren met een breed scala aan verschillende planten. Daarnaast worden de planten beregend met een speciaal beregeningssysteem dat wordt gestuurd door een computer. Dit geheel wordt als kant en klaar pakket geleverd bij Gevelplanten.com, meer informatie hierover vind u in onze shop.

Een greenwall kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en kan worden voorzien van een optionele sierrand waarbij keuze is uit een aantal materialen;

  • CorentsteelEen stijlvolle Greenwall aangelegd door Gevelplanten.com
  • RVS
  • Aluminium

Het is bewezen dat een greenwall in uw omgeving een positief effect heeft op zowel lichaam en geest;

  • Men voelt zich gelukkiger
  • Men voelt zich veiliger
  • Men is minder vaak of depressief

Meer informatie over dit onderzoek kunt u hier vinden.

Uw muren van uw huis of bedrijf bedekken met een zogenaamde Greenwall is daarom de beste manier om u te onderscheiden, een groene en stijlvolle indruk achter te laten en bovendien u en uw medemens een positief effect op lichaam en geest te bezorgen. Daarnaast is een greenwall ook nog eens een goed voor de natuur.

Meer weten over Greenwall?

Voor meer informatie kunt u bij onze projecten kijken of op ons verticaal tuinieren informatiepagina, daarnaast staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u adviezen op maat te geven.

Bekijk onze webshop