Groene muur

Een groene muur voor u thuis, in uw wachtruimte, showroom of op de gevels van uw pand?

Een zogenaamde groene muur, ook wel greenwall genoemd, is een manier van verticaal tuinieren waarbij verschillende soorten gevelplanten kunnen worden bevestigd aan een speciaal frame op de muur of gevel om zo een groene muur te volledig naar uw smaak te creëren.Groene muur decoratie in uw bedkamer - Gevelplanten.com

Daarnaast kunt u zelfs uw bedrijfslogo in deze groene muur verwerken. Dit versterkt niet alleen het effect van het logo, het heeft ook een positief effect op uw bedrijf en medewerkers.

Het is namelijk bewezen dat een groene muur met gevelplanten zowel geestelijk als lichamelijk beter is voor uw werknemers en omgeving; een groene muur is een ademend organisme en zuivert de lucht van o.a. fijnstof en zorgt daarom voor schonere lucht in de omgeving of ruimte waar het in geplaatst is. Daarnaast biedt een groene muur buiten ook nog eens onderdak en voedsel voor vogels en insecten, uiteraard is dit afhankelijk van de plantensoorten die geplaatst worden. Hier kunnen wij u in adviseren.

Een groene muur kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en wordt beregend door middel van een speciaal voor Gevelplanten.com ontwikkeld beregeningssysteem. Dit geheel wordt geregeld met een meegeleverde computer die volledig in te stellen is naar behoefte van water van uw planten.

Het geheel kunt u vervolgens in de meeste gevallen geheel zelf installeren door de bijgeleverde installatiehandleiding. Ook het instellen van de computer staat hier volledig in beschreven. Ook is het mogelijk om uw groene muur volledig door onze vakmensen te laten installeren en instellen.

Voor voorbeelden van onze groene muur projecten kunt u bij onze projecten kijken. Verder kunt u vrijblijvend informatie en advies aanvragen bij Gevelplanten.com.

Een volledige groene muur is per vierkante meter te verkrijgen in onze webshop, daarnaast kunt u ook diverse losse accessoires en planten verkrijgen in onze online shop.

Meer informatie?

Meer informatie over uw eigen Groene muur