Livingwall

Living wall als ultieme groene wanddecoratie

Uw eigen living wall als wanddecoratie is helemaal van deze tijd. Een living wall is een verticale tuin waarbij u bijvoorbeeld moss art of gevelplanten als wanddecoratie gebruikt om zo een groene muur in uw woonkamer te creëren.Livingwall als wanddecoratie in uw woonkamer door Gevelplanten.com

Een livingwall kan volledig naar eigen smaak worden ingericht en worden voorzien van een sierrand als stijlvolle afwerking. Daarnaast kan een livingwall worden voorzien van een beregeningssysteem dat zelfs volledig op maat voor u gemaakt kan worden. Het beregeningssysteem wordt door een speciaal voor Gevelplanten.com ontworpen computer geregeld kan worden en op de waterwensen van de door u gekozen planten kan worden afgesteld.

Een living wall kan ook dienen als groene room divider om zo delen van uw woonkamer of kantoor af te schermen of van elkaar te scheiden. Een room divider is een manier om dit op een subtiele en groene manier te doen.

Daarnaast is veel groen in uw omgeving beter voor u en uw omgeving. Het is namelijk bewezen dat een livingwall positieve effecten heeft op de kwaliteit van de lucht binnen uw omgeving.

Verder kunt u uw bedrijfslogo of unieke tekst laten verwerken in de living wall om op deze manier een unieke uitstraling te creëren.bedrijfslogo in living wall door Gevelplanten.com

Bekijk onze livingwall projecten