Plantenmuur

Verticaal tuinieren met een plantenmuur van Gevelplanten.com

Een plantenmuur in uw woonkamer, hal, slaapkamer, buitenmuur, bedrijfshal of wachtruimte?Plantenmuur verticaal tuinieren in een vergaderzaal door Gevelplanten.com

Een plantenmuur, ook wel greenwall of groene muur genoemd, is een nieuwe manier om uw muur of ruimte te decoreren met een unieke creatie van Gevelplanten.com; door middel van het plaatsen van een speciaal robuust frame kunnen planten aan uw muur worden gehangen. Het geheel wordt bevestigd met speciaal voor plantenmuren ontwikkeld bevestigingsmateriaal om zo de ideale afstand tussen het frame en de muur te bewaren.

Een dergelijke plantenmuur kan diverse soorten planten bevatten, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Daarnaast kiezen veel bedrijven er voor om hun bedrijfslogo te verwerken in de plantenmuur wat voor een zeer vernieuwend en creatief effect zorgt.

Een plantenmuur wordt beregend door een speciale beregeningsinstallatie van Gevelplanten.com en word door middel van een speciale computer aangestuurd. Deze computer kan volledig aan de wensen van de planten ingesteld worden. Hier voor geven wij u uiteraard advies.Gevelplanten.com plaatst een plantenmuur frame - Gevelplanten.com

Een plantenmuur is als doe-het-zelf pakket per vierkante meter te bestellen via onze webshop. Ook kunt u er voor kiezen om een volledige plantenmuur door ons te laten ontwerpen en te laten plaatsen.

Voor een plantenmuur doe-het-zelf pakket ontvangt u een volledige handleiding die zorgvuldig door Gevelplanten.com is samengesteld. U kunt in vrijwel alle gevallen deze volledige plantenmuur zelf installeren en de computer op basis van onze adviezen instellen naar de gewenste waterhoeveelheid.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op