tun en inspiratie dagen gratis entree

Tûn & inspiratiedagen 25 , 26 en 28 maart 2016

Posted on Posted in Nieuws

Tûn & inspiratie dagen

Ook tuinadviesbureau en hoveniersbedrijf Michel van Kammen  waar gevel planten een onderdeel van is staat op

de tuin en inspiratie dagen bij steenhandel Boonstra Noordburgum.

De TÚN & Inspiratiedagen gaan plaatsvinden op 25 (Goede Vrijdag), 26 en 28 (Tweede Paasdag) maart van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op de website www.tuneninspiratie.nl is meer informatie over onder andere verdere deelnemende bedrijven te vinden.

Gratis entree !

U komt toch ook?

 

 


Tuinadviesbureau en Hoveniersbedrijf Michel van Kammen ,Alkema Hoveniers , Steenhandel Boonstra en Hoveniersbedrijf Sake van der Wal hebben de handen ineengeslagen om een alternatief te bieden voor de Huis & Tuin beurs, die dit jaar niet door gaat: de TÚN & Inspiratiedagen.

De TÚN & Inspiratiedagen worden gehouden rondom de paasdagen bij Steenhandel Boonstra, Rijksstraatweg 63 in Noardburgum. Op het terrein van Boonstra zal een aantal showtuinen van verschillende hoveniersbedrijven (onder andere Hoveniersbedrijf Sake van der Wal, Tuinadviesbureau en Hoveniersbedrijf Michel van Kammen en Alkema Hoveniers) te zien zijn, die speciaal voor de TÚN & Inspiratiedagen worden aangelegd. De hoveniersbedrijven zullen een voorproefje geven van de tuintrends voor het komende seizoen. Bezoekers kunnen informatie krijgen over tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Op de TÚN & Inspiratiedagen zullen ook andere bedrijven met tuin gerelateerde producten aanwezig zijn, waaronder tuinmeubelen, tuinhout, tuinmachines, verlichting, planten en bloembollen. Tijdens de TÚN & Inspiratiedagen stelt daarnaast een aantal hoveniers hun bedrijven open. Op deze open dagen kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan deze bedrijven om nog meer inspiratie op te doen.